Ofertë Speciale
, , ,

603/9071E Autosand Concave Mn18%Cr2 | Pegson 1000 Cone Crusher |

Furnizuar nga Crusher Spares Ltd për t'iu përshtatur modelit Pegson 1000 Kon Crusher. Përputhshmëria e verifikuar me origjinalin 603/9071E Specifikim.

Kushti: I RI

Çmimi: 850 GBP

Transporti në mbarë botën në dispozicion

  • Çmimi sipas aplikimit, nëse nuk përcaktohet ndryshe
  • Ne pranojmë pagesa në GBP £, Euro € dhe $ USD
  • Cilësi e mirëfilltë me çmime pas tregut
  • Biznes fleksibël, i drejtuar nga familja - mjaft i madh për t'u përballur, mjaft i vogël për t'u kujdesur
  • Crusher Spares Ltd - Mbajtja e thërrmuesit tuaj të thërrmimit
  • ________
  • A jeni një tregtar? Plotësoni formularin tonë të kontaktit për të kërkuar foto pa ujemarkuar
Formulari i Blerjes së Ofertës Speciale
Jeni të interesuar për ndonjë nga pjesët tona në ofertë speciale? Na telefononi në [0044] 1443 228329, dërgoni email në info@crushersparesltd.co.uk ose plotësoni formularin tonë më poshtë dhe një nga anëtarët tanë të përkushtuar të ekipit të shitjeve do të jetë i sigurt se do t'ju kontaktojë.
Klikoni ose tërhiqni një skedar në këtë zonë për ta ngarkuar.

 

Lëvizni në krye