Ofertë Speciale
, ,

442.8792 Mëngë e boshtit kryesor | SANDVIK® | CH660 / H6800 / QH640 | Thërrmues koni |

Furnizuar nga Crusher Spares Ltd për t'iu përshtatur CH660 / H6800 / QH640 THËRSËS KONI. Përputhshmëria e verifikuar me origjinalin SANDVIK®  442.8792 Specifikim.

Gjendja: I ri 

Çmimi: 525 £ secila

Sasia: 3 ulje në dispozicion. 

 

 

Transporti në mbarë botën në dispozicion

  • Çmimi sipas aplikimit, nëse nuk përcaktohet ndryshe
  • Ne pranojmë pagesa në GBP £, Euro € dhe $ USD
  • Cilësi e mirëfilltë me çmime pas tregut
  • Biznes fleksibël, i drejtuar nga familja - mjaft i madh për t'u përballur, mjaft i vogël për t'u kujdesur
  • Crusher Spares Ltd - Mbajtja e thërrmuesit tuaj të thërrmimit
  • ________
  • A jeni një tregtar? Plotësoni formularin tonë të kontaktit për të kërkuar foto pa ujemarkuar
Formulari i Blerjes së Ofertës Speciale
Jeni të interesuar për ndonjë nga pjesët tona në ofertë speciale? Na telefononi në [0044] 1443 228329, dërgoni email në info@crushersparesltd.co.uk ose plotësoni formularin tonë më poshtë dhe një nga anëtarët tanë të përkushtuar të ekipit të shitjeve do të jetë i sigurt se do t'ju kontaktojë.
Klikoni ose tërhiqni një skedar në këtë zonë për ta ngarkuar.
Lëvizni në krye