PJESË DHE SHËRBIMET

Ne jemi një biznes familjar me bazë në Mid-Glamorgan, South Wales; shtëpia e Brown Lenox / Kue-Ken. Crusher Spares Ltd fillimisht u krijua si një furnizues i pjesëve të thërrmuesit për të mbështetur shumë Thërrmuesit Kue-Ken / Brown Lenox Nofulla, Koni & Impactor që ende punojnë në industri në të gjithë botën.

Gama e dërrmuesve Kue-Ken, të prodhuara nga Brown Lenox & Co në Pontypridd, do të zgjasë përgjithmonë, me kusht mirëmbajtje të vazhdueshme dhe riparime të rregullta. Kjo është për shkak të cilësisë së tyre të lartë të ndërtimit.

Megjithatë, me prezantimin e thërrmuesve me gjurmim të vetëm me kalim nga shumë prodhues në Mbretërinë e Bashkuar, ne kemi zgjeruar gamën tonë të produkteve për të mbështetur nevojat e klientëve tanë duke grumbulluar një gamë të plotë veshjesh dhe rezervash për t'iu përshtatur të gjitha markave kryesore të thërrmuesve.

Furnizuesit e pjesëve të thërrmuesit për: Kue-Ken / Brown Lenox , Kemco, Extec / Sandvik® , Fintec , Finlay , Hartl , Parker , Pegson , Kleeman , Rubble Master , Metso / Nordberg , Komatsu , McCloskey , Copco & More, Atlas .


Na kontaktoni


Klikoni ose tërhiqni një skedar në këtë zonë për ta ngarkuar.
Lëvizni në krye