FURNIZUES NË TË GJITHË BOTËN TË KËMBIMIT TË NDRYSHËSIT NOFULLA, KONI DHE NDËRTUESI

Një biznes familjar që mban dërrmues Crusher tuaj
50+ vite përvojë e kombinuar në industri
Cilësi e provuar dhe testuar e garantuar
Ofrohet shërbim i shkëlqyer pas shitjes

SHËRBIM NË TË GJITHË BOTËN

Harta

PJESË DHE SHËRBIMET E THORËSIT

THRYKËS

Kue Ken/Brown Lenox Crushers Shitet

Crushers Spares Ltd. – Mbajtja e Kue Kens Crushing.

PRETIMI I DILEERIT TONË

A jeni një Diler? Nëse po, do të jeni të lumtur të dini se si furnizuesi juaj i pjesëve të thërrmuesit, ne nuk përdorim absolutisht asnjë ambalazh të markës dhe asnjë prej produkteve tona nuk është i vulosur me shenja CSL. 

“Kam shumë vite që merrem me familjen Garwood. Ata dërgojnë porosi direkt te klientët e mi në paketim të thjeshtë duke përdorur shënimet e dorëzimit që unë ofroj. Kjo zvogëlon kostot e mia të transportit dhe më lejon të jem më konkurrues. Ndryshe nga të tjerët më parë, ata nuk janë përpjekur të kontaktojnë drejtpërdrejt me ndonjë nga klientët e mi. Ne kemi besim dhe mirëkuptim të ndërsjellë, prandaj vazhdoj të bëj porosi. Nuk do të shkoja askund tjetër.”  – Vincent [tregtar i Amerikës së Jugut dhe klient afatgjatë CSL]. 

“Ashtu siç e shohim ne, ne mund të shesim një pjesë vetëm një herë dhe klientët tuaj janë klientët tuaj. Ne më mirë do të vazhdojmë të ndërtojmë marrëdhënie të forta me tregtarët që mund të bëjnë porosi në një bazë më të rregullt.”

– Craig Garwood [MD e CSL].   

polic spares logo redaktuar

KERKON PËR NJË OKAZION?

Hidhini një sy TONA

PJESË TË NDRYSHME TË REZULUARA NE PASTER!

Lëvizni në krye