Специјална понуда
, , ,

603/9071E Autosand Concave Mn18%Cr2 | Pegson 1000 Cone Crusher |

Се испорачува од Crusher Spares Ltd за да одговара на моделот Pegson 1000 Cone Crusher. Потврдена компатибилност со оригиналот 603/9071E спецификација.

Состојба: НОВО

Цена: 850 фунти

Достапна е испорака низ целиот свет

  • Цена по апликација освен ако не е поинаку наведено
  • Прифаќаме плаќања во GBP £, евра € и $ УСД
  • Вистински квалитет по резервни цени
  • Флексибилен, семеен бизнис - доволно голем за да се справите, доволно мал за да се грижите
  • Crusher Spares Ltd - Одржување на дробилката во дробење
  • ________
  • Дали сте дилер? Пополнете ја нашата контакт форма за да побарате фотографии без водени ознаки
Формулар за набавка на специјална понуда
Дали сте заинтересирани за некој од нашите делови на специјална понуда? Јавете ни се на [0044] 1443 228329, испратете е-пошта на info@crushersparesltd.co.uk или пополнете го нашиот формулар подолу и еден од нашите посветени членови на тимот за продажба сигурно ќе ви одговори.
Кликнете или повлечете датотека во оваа област за да ја поставите.

 

Скролувајте до врвот