Специјална понуда
, ,

442,8792 Ракав на главната осовина | SANDVIK® | CH660 / H6800 / QH640 | Конус дробилката |

Се испорачува од Crusher Spares Ltd за да одговара на CH660 / H6800 / QH640 КОНСКИ ДРОДАЧКА. Потврдена компатибилност со оригиналот SANDVIK®  442.8792 спецификација.

Состојба: Ново 

Цена: £ 525 GBP секој

Количина: Достапни се 3 попусти. 

 

 

Достапна е испорака низ целиот свет

  • Цена по апликација освен ако не е поинаку наведено
  • Прифаќаме плаќања во GBP £, евра € и $ УСД
  • Вистински квалитет по резервни цени
  • Флексибилен, семеен бизнис - доволно голем за да се справите, доволно мал за да се грижите
  • Crusher Spares Ltd - Одржување на дробилката во дробење
  • ________
  • Дали сте дилер? Пополнете ја нашата контакт форма за да побарате фотографии без водени ознаки
Формулар за набавка на специјална понуда
Дали сте заинтересирани за некој од нашите делови на специјална понуда? Јавете ни се на [0044] 1443 228329, испратете е-пошта на info@crushersparesltd.co.uk или пополнете го нашиот формулар подолу и еден од нашите посветени членови на тимот за продажба сигурно ќе ви одговори.
Кликнете или повлечете датотека во оваа област за да ја поставите.
Скролувајте до врвот