ДЕЛОВИ И УСЛУГИ

Ние сме семеен бизнис со седиште во Мид-Гламорган, Јужен Велс; домот на Brown Lenox / Kue-Ken. Crusher Spares Ltd првично беше формиран како добавувач на делови за дробилки за поддршка на многуте Kue-Ken / Brown Lenox Crusher, Cone & Impactor Crushers кои сè уште работат во индустријата низ целиот свет.

Палетата на дробилки Kue-Ken кои беа произведени од Brown Lenox & Co во Pontypridd ќе трае вечно, под услов континуирано одржување и редовни поправки. Ова се должи на нивниот супериорен квалитет на градба.

Меѓутоа, со воведувањето на дробилката со единечно следење од страна на многу производители во ОК, ја проширивме нашата палета на производи за да ги поддржиме потребите на нашите клиенти со складирање на целосен опсег на абење и резервни делови за да одговараат на сите главни брендови на дробилки.

Добавувачи на делови за дробилки за: Kue-Ken / Brown Lenox , Kemco, Extec / Sandvik® , Fintec , Finlay , Hartl , Parker , Pegson , Kleeman , Rubble Master , Metso / Nordberg , Komatsu , McCloskey , OM Manypco & More ,


Контактирајте не


Кликнете или повлечете датотека во оваа област за да ја поставите.
Скролувајте до врвот