НИЗ СВЕТСКИ ДОБИВУВАЧ НА РЕЗЕРВНИ РЕЗЕРВИ ЗА ЧУШКА ВИЛИЦА, КОНСИ И ИМПАКТОР

Семеен бизнис кој го одржува вашиот Crusher дробење
50+ години комбинирано искуство во индустријата
Испробан и проверен квалитет гарантиран
Обезбедена одлична услуга по продажбата

УСЛУГ ВО СВЕТСКИОТ

Карта

ДЕЛОВИ И УСЛУГИ ЗА ДЕЛОШКА

ДРОБИЧКИ

Се продава Kue Ken/Brown Lenox Crushers

Crushers Spares Ltd. – Одржување на Kue Kens Crushing.

ВЕТУВАЊЕ НА НАШИОТ ДИЛЕР

Дали сте дилер? Ако е така, ќе ви биде мило да знаете дека како добавувач на делови за дробилката, ние не користиме апсолутно никакво брендирано пакување и ниту еден од нашите производи не е означен со CSL ознаки. 

„Со семејството Гарвуд се занимавам многу години. Тие ги испраќаат нарачките директно до моите клиенти во обична амбалажа користејќи белешки за испорака што ги давам. Ова ми ги намалува трошоците за транспорт и ми овозможува да бидам поконкурентен. За разлика од другите претходно, ниту еднаш не се обиделе директно да контактираат со некој од моите клиенти. Имаме меѓусебна доверба и разбирање поради што продолжувам со нарачките. Не би одел никаде на друго место“.  – Винсент [јужноамерикански дилер и долгорочен клиент на CSL]. 

„Како што гледаме, можеме да продадеме дел само еднаш и вашите клиенти се ваши клиенти. Ние повеќе би сакале да продолжиме да градиме силни односи со дилерите кои веројатно ќе поставуваат нарачки на поредовна основа“.

– Крег Гарвуд [MD на CSL].   

логото на резервни дробилки е изменето

БАРАТЕ ПОЗАКУВАЊЕ?

ПОГЛЕДНЕТЕ ВО НАШЕТО

РАЗЛИЧНИ ДЕЛОВИ НАМАЛЕНИ НА ЈАСНИ!

Скролувајте до врвот